Supreme’s Nike SB Air Force 2

Další kousek ze spolupráce dvou oblíbených značek. Supreme si tentokrát vzal do parády Nike SB Air Force 2. Jedná se o kožené propracované boty s perforovaným čtvercem na vnější i vnitřní straně. Boty, jejichž release bude 7. září se budou prodávat za 98 dolarů a dostupné budou ve 4 barevných variantách, kde sice nechybí černá klasika, ale podzim můžete rozseknout i barevnějšíma kouskama!

New Balance 576

Retro model, který sice nikdy nebyl highlight značky New Balance, přichází v novém provedení a za mě je TOP. Boty, které si oblíbili hlavně lidi s minimalistickým, jednoduchým a elegantním stylem, teď přichází v novém provedení. Kombinace kůže a semiše skvěle padne ke třem barevným variantám – tmavě modré, vínové a tmavě zelené (ty za mě vedou).

Reebok Classic Leather a Club C

Co značka, to jiný styl, jiné provedení a jiné barvy. Miluju tu rozmanitost. Reebok na podzim oblékl svoje dva základní modely do kovových odstínů a dobře udělal, protože jiná značka se do ničeho takového nepustila. Za mě tedy vítězí model Classic Leather v jemnějším (broskvovém) odstínu a co si budeme povídat – dost je potřebuju  a to okamžitě! Protože holky milujou věci, co se třpytí. Holky a straky.

Vans HALF CAB “Whisper Pink”

Tenhle Vans model nikdy nebyl tak populární jako ostatní kousky, ale letos slaví 25. narozeniny, tak to chtělo trochu vyhypovat. Což se povedlo. Prémiová, kožená, růžová verze je jen v dámském provedení. To je docela překvapení, protože poslední dobou si tyhle barvičky oblíbila i pánská část populace. Za mě je to v pořádku.

ASICS GEL-Lyte MT

Na závěr ještě značka Asics, která má své místo hlavně u všech sportovců a běžců, ale poslední dobou i u teniskomaniků. Ikonický model Gel-Lyte MT je tu ve dvou barevných variantách, které jsou pro podzimní čas jako dělané. Ačkoliv semiš není úplně praktický do děštivých dnů, tmavě modrá a šedivá barva zabrání zbytečně viditelným flekům. Bílá vyšší podrážka už jenom doplňuje siluetu boty, která úplně křičí: “jsem děsně pohodlná!”.

Zdroj: www.sneakernews.com