Donald Trump řekl během své prezidentské kampaně spoustu troufalých slov. A nebyla by to Amerika, kdyby se někdo okamžitě nechytil příležitosti, jak takhle svérázně mluvící postavičky využít.

To štěstí měla tentokrát agentura Sid Lee Collective, která briskně přetvořila svou hru Cards Against Humanity (Karty proti lidskosti) na Trump Against Humanity (Trump proti lidskosti). No není to skvostné? Trump proti lidskosti představili jako „party hru o odporné osobě.“ Jak by jeden mohl tušit, objevují se v ní jen slova a fráze, které Donald Trump veřejně řekl. Najdete na nich například „Moving to Canada“, „Make_great again“, „Yuuuge“, a další perličky.

trump-against-humanity-party-game-sid-lee-collective-10

„Hledali jsme citáty, které demonstrují ty nejurážlivější, absurdní kombinace a zachycují stejně zvrácený humor, jako je tomu u Karet proti lidskosti,“ vysvětluje výkonný kreativní ředitel agentury Jeffrey De Silva. „Většinu práce za nás udělal sám Trump. A to díky tomu, že se zkrátka nedokáže udržet na uzdě a pokaždé řekne něco směšného,“ dodává.

Nicméně, pokud byste si tuhle hru chtěli koupit, máme pro vás špatné zprávy. Kvůli zákonu ji bohužel agentura nesmí prodávat. Spokojit se musíme pouze s těmito ukázkami.

trump-against-humanity-party-game-sid-lee-collective-7 trump-against-humanity-party-game-sid-lee-collective-1 trump-against-humanity-party-game-sid-lee-collective-5 trump-against-humanity-party-game-sid-lee-collective-3 trump-against-humanity-party-game-sid-lee-collective-8 trump-against-humanity-party-game-sid-lee-collective-2

Zdroj: Boredpanda