Utřete si slzy, strejda Deadpool přijel. Kde je Marvel jeden velký výbuch, konec světa a do toho hozený Led Zeppelin a DC… no, DC, tak tam si udělal své lehce zavánějící místečko náš černobílý foxácký hrdina. A jako obvykle – i tentokrát se vrací ve velkém stylu. Hle, Picasso!

Ok, ok. A cože to vlastně paroduje? Pardon, kdo ho osvítil nebývalým géniem, který ho inspiroval k barevnému sebevyjádření? Nebyl to nikdo jiný, než Bob Ross.

Umělec. Učitel. Prorok. Krajinkář. OMG…

Že vám už Deadpool chyběl? Bohužel je i dobrý důvod, proč se zdržel.

Natáčení se muselo přerušit, před časem se totiž při něm stala nehoda a jeden ze členů týmu na place zemřel. Kaskadérka Joi Harris předváděla na setě kousek na motorce, který, paradoxně, ani nebyl nijak zvlášť nebezpečný.

V rychlosti 15 km/h měla vyjet ze dveří budovy a po připravené rampě položené přes nízké schody sjet dolů. Pětkrát se jí to podařilo, ale pošesté pokračovala na motorce dál na podobnou rampu o trochu níž. Přední kolo motorky se zaseklo v díře v betonu a Harrisová při pádu proletěla jedním z oken okolních budov. Zprávu o nehodě vydal Odbor pro bezpečnost a dodržování bezpečnostním podmínek na pracovišti vlády Britské Kolumbie. Ten také až do konce vyšetřování přerušil natáčení. Alespoň na těch 48 hodin… Pak se jelo dál.

I přes tragédii natáčení teď už dál pokračuje a očekává se, že film bude v kinech už v červnu.

Zdroj: via Deadline

Image Credit: 20th Century Fox