Říkali jste si někdy, že když už jsou hry tak drahé (pokud nechytnete nějakou „super akcičku“), mohlo by to aspoň někomu pomáhat? Pokud ano, proč nezkusit Humble Bundle.

Systém Humble Bundle vám umožní si koupit vaši vytouženou hru a ještě mít moc nad tím, kam peníze, které do ní investujete, půjdou. Nejen, že tak někomu pomůžete, zároveň stránka často nabízí hry s podstatnou slevou. Akce se pravidelně mění, takže když zrovna uvidíte něco, na co už jste dlouho šetřili nebo možná zapomněli, že se vám to kdysi líbilo, máte šanci.

Vím, kam moje peníze půjdou?

Samozřejmě, pokud je ve vás aspirující herní vývojář a přeci jen byste rádi nějakou tu korunu pro chlapce a děvčata za monitory dali, můžete rozhodnout, kolik z částky půjde jim a kolik hladovým dětem v Africe. V Humble Bundle je volba na vás. Z aktuálních titulů je tam zastoupený například nový, na Steamu nadšeně očekávaný Warhammer Vermintide i s Drachenfels DLC a z her trochu starších válečná FPS hra Verdun.

Warhammer Vermintide – jste nováčci a nevíte, o co v téhle legendě jde? Nevadí. Děj Vermintide se odehrává ve městě Ubersreik a jeho okolí. Město je prakticky zamořené Skaveny, rasou nezdolných kryso-lidí. Hráč si může vybrat jednoho z pěti hrdinů, přičemž každý z nich má trochu jiný play-style, schopnosti, vybavení i osobnost.

V kooperaci musíte využít všechny hrdinovy osobní atributy, abyste přežili apokalyptickou invazi Skavenských hord. Bitvy se budou odehrávat v mnoha lokacích – od vrcholku Magnus Tower až po kobky Under Empire. Přestože Fatshark, který hru vyvíjí, sídlí na severu ve Švédsku, na vývoji hry se podíleli i tvůrci z České republiky a Slovenska. Hra je zasazená do o dva roky staršího univerza Warhammer: The End Times Vermintide.

Verdun jako takový asi netřeba připomínat. Hra sama je first-person shooter z roku 2015 z období a prostředí WW1. Na Steamu má hodnocení 9/10, takže v Blackmill Games, kde hra vznikala, mají být na co hrdí.

Hry a charita jdou dohromady

Pokud zrovna tohle není váš šálek kávy, je tam třeba i český Samorost 3. A pokud ani to ne, tak stačí počkat a nabídka se znovu obnoví.

Charit, kam můžete své peníze nasměrovat je skoro nepřeberné množství a i kdybyste to rozdělili fifty-fifty mezi vývojáře a nějaké leprosárium v Indii, bude to stát za to.

Image Credit: © Fatshark, © Blackmill Games, © Humble Bundle