Druhý díl seriálu, ve kterém se objevují ty nejzásadnější novinky, co se dostaly v nedělní čas na světlo světa, je opět tady! Dnešní výčet je hudebně velmi pestrý, tak se na něj pojďme společně podívat.

GLEB – Lavička Pimpin’ (ALBUM)

První z line-upu nedělních věcí není jen singl, ale rovnou celé album. Gleb:ZOO vydává desku Lavička Pimpin’ a zavěšuje všechny zbylé věci na kanál labelu FCK THEM, jehož je i členem. Album čítá 13 stop včetně dvou skitů.

Tracklist: 

1. LAVIČKA PIMPIN INTRO

2. PARK „821“

3. B2B feat. SMACK

4. POĎME ĎALEJ

5. FELICIA feat. DYMER

6. BLBÉ PRÍBEHY feat. FOBIA KID

7. LAVIČKA PIMPIN SKIT

8. NA HRADE

9. ANTISOCIAL feat. DELIK

10. ŠEDÉ MRAKY

11. MESTO ARCHIV SKIT

12. RADIO HIT feat. HATORI HANZA

13. OFF

Předprodej byl již spuštěn a desku najdete zároveň i na největších digitálních službách.

Majself & Grizzly – Jazvy (feat. DJ Wich)

Další taste z připravovaného alba TRIP od Majselfa a Grizzlyho nese název Jazvy, tentokrát s featem by D-D-D-D-D-DJ Wich. Album jde do prodeje za tři dny a objeví se na něm velké množství hostů. Kali, Ben Cristovao, P.A.T, ADiss, Renne Dang, Fejbs, Plexo, Matej Straka, Dualit. Pár dní zpět jsme mohli zaregistrovat novinku Talizman ft. Ben Cristovao, která čítá téměř půl milionu views. Track Jazvy dostal jednoduchý vizuál, který uvozuje i ke coveru celého alba.

INNY rap – INNG feat. One Drak

Mladá krev se dere nahoru a na každym dalším stupínku se drží zuby nehty. Inny rap ve složení: Egoun, Bucca, Mate vydávají po menší odmlce novou věc a to rovnou s videoklipem. Kluci si tentokrát ještě přizvali na feat. One Draka a společně se zhostili Mateova beatu. INNG je track z alba B.O.H.E.M., které by mělo vycházet v říjnu tento rok.

Ceha x Jasmin – Puzzle

Poslední z novinek není tak uplně rapovka, ale vzhledem k tomu, v jakých vodách se zmiňovaná dvojce pohybuje, určitě za zmínku stojí. Ceha a Janička Grünerová Jasmin včera dropnuli společně novou věc, tentokrát na kanálu Blakkwood Records, která nese název ‘Puzzle’. Singl je doplněný o zajímavý vizuál/videoklip a my se ptáme, co chystá tahle dvojce dál ? Máme se připravit snad i na album?

Která z nedělních novinek tě zaujala nejvíc? Dej nám vědět do komentáře!