Známý prodejce stylového nábytku a bytových doplňků otevřel v centru Prahy revoluční koncept kavárny spojené se showroomem. Svoje kafe nebo raw jídlo si tak vychutnáte na židli, kterou …

Foto - 032

Stop, stop, stop. Žádný nudný, zaplacený PR článek. Nalijme si čistého vína – je fakt cool sedět na židli a za stolem, které si člověk po chvilce oblíbí a může koupit (teda, ti z vás, co nečekají židli za pět stovek a stůl za sedm). Je fajn zjistit, že tam pečou fakt dobré pečivo (doporučujeme olivový chléb), že jídlo je opravdu famózní a koláčky a dorty neodolatelné. Polévky – fantastické, a to říkají naši tajní, nastrčení, hodně nároční testeři ze zahraničí, kteří jinak vše obrblají. Dále něco, co už nemohu posoudit, ale – údajně tam fakt vychytaný šéfkuchař servíruje molekulární jídlo (moje mentální kapacita je už na toto přečerpaná, ale zní to sofistikovaně).

To ale není vše! S KARE budeme pravidelně pořádat soutěže a další vylomeniny – nejspíš tam brzy nafotíme naší EYEgirl, ať to vidíte i vy, co se do Prahy v nejbližší době nedostanete.

KARE pak již druhým rokem sponzorovala VIP sekci na Transmission, čím dokazují, že mají vkus nejenom na nábytek a jídlo.

Navíc, vypadá to tam opravdu dobře, žádná nuda, mrkejte:

A ještě – pracují tam neskutečné šťabajzny, třeba taková zástupkyně zástupce ředitele, tak takový nářez nelze vidět ani na molu Fashion Weeku. Občas tam prý pije kafe, a určitě ji můžete potkat na hlavním obřím showroomu na Černém mostě. Toto je tajná info jen pro naše čtenáře a třeba takový český bulvár o tom vůbec neví. Ten řeší, jak nějaká jakože celebrita zhubla, nebo kde nějaká jakože zpěvačka zpívala nebo s kým randí.

Pokud vás to zaujalo, a že o to nám šlo (za to beru ty neskutečné prachy bokem a lupeny na Transmission VIP, toto pak vymazat, interní poznámka pro Natálii), tak opravdu vyčerpávající informace včetne online bookingu dostanete na www.kare-cafe.cz.

… anebo …

chcete zároveň zdarma získat až 15 % z útraty zpátky v podobě bonusu na další papání? Stahujte aplikaci Exclusive Card pro Android nebo iPhone, věnujte tomu asi 2 minuty a užívejte si s náma 🙂

KARE CAFÉ JE SPOJENÍM KAVÁRNY, FRESHBARU, RESTAURACE A SHOWROOMU DESIGNOVÉHO NÁBYTKU V JEDEN NAPROSTO JEDINEČNÝ PROJEKT

Užijte si den v KARE Café. Ranní káva spolu s lahodnou snídaní už od 8:00, fresh oběd či příjemné posezení večer nad sklenkou s drinkem či čerstvým smoothie. Originální prostředí, které prezentuje nadšení pro design ve společnosti KARE. Posezení s přáteli bude zážitkem. Fresh bar bistro KARE Café naleznete v centru Prahy na Jungmannově náměstí.

Enjoy!